Hem / Lediga tjänster / Platschef till stort Projekt i Stockholm

Platschef till stort Projekt i Stockholm

Nu hjälper vi vår kund inom anläggning och infrastruktur med en roll som platschef till en av deras stora projekt i Stockholm. 

Om företaget:
Kunden är ett familjärt företag med en stark rygg från en etablerad koncern inom branschen. De driver hållbara byggprojekt inom energi, fastighet, infrastruktur och byggservice. Deras företagskultur präglas av stolthet, relationer och effektivitet. Företaget är en platt, familjär organisation med snabba beslutsvägar och flexibilitet. 
 
Om Rollen:
Nu söker vi en dynamisk och erfaren platschef med en imponerande bakgrund inom anläggningsprojekt. Du kommer att ansvara för att leda och driva ett stort och komplicerat projekt med fokus på tidsplan, ekonomi, kvalitet, arbetsmiljö (Bas U) och personalansvar.
 
Vem söker vi?

 • Erfaren som platschef med djup branschinsikt:
   Du har lång erfarenhet och bred kunskap inom anläggningsbranschen. Du kan anläggning, med tyngdpunkt på infrastruktur. Din förtrogenhet med entreprenadjuridik och arbetsmiljö är en viktig tillgång. Stor merit om du har erfarenhet inom tunnel- och/eller berg-projekt.
   
 • Social Kompetens och Servicefokus:
  Viktigt för oss är att du är en relationsbyggare med förmåga att leverera service och kommunikation på hög nivå. Din förmåga att lösa problem och din höga arbetsmoral gör dig till en pålitlig ledare.
   
 • Flexibilitet och Drivenhet:
  Du är flexibel och beredd att agera snabbt vid behov. Din drivkraft och förmåga att leda stora och komplexa projekt är en nyckel till din framgång.
   

Utbildning och Kompetens:
En bakgrund som byggingenjör eller annan relevant YH-utbildning är fördelaktig, men vi prioriterar erfarenhet, personlighet och prestation över skolbänken.

Vi erbjuder en givande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet kommer att uppskattas och belönas. Du kommer att vara en del av ett dedikerat team med stöd från en solid koncern i ryggen.
 
Ansökan:
Om du är redo att ta ledningen i spännande anläggningsprojekt och är redo att bidra till vår framgångsresa, ser vi fram emot din ansökan och att välkomna en driven och kompetent platschef in i vårt team! 

Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare viktoria.janmicks@prowork.se 073-506 72 31 vid frågor. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
4 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
6 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
8 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…