Platschef till växande byggföretag

Platschef till lokalt byggföretag som växer!

För kunds räkning söker vi nu deras nästa platschef inom bygg. Bolaget är en stark lokal aktör och har den senaste tiden expanderat kraftigt och med god lönsamhet. Bolaget har idag en platt organisation där beslut kan tas snabbt och du får en betydande roll.  I rollen som platschef har du bonus och möjlighet till bil.

Arbetsuppgifter
Som platschef har du ett totalansvar för den individuella arbetsplatsen. Platschefen sköter löpande planering, inköp, avrop och organiserar arbetet med personal och UE på plats. Man ansvarar för kvalitet och säkerhet och ser till att tidplanerna hålls. Projektens storlek idag varierar mellan 10-200 miljoner och blir allt större. Du jobbar nära ihop med ansvarig arbetschef där ni ansvarar för planering, drift och ekonomi i de olika byggprojekten mot såväl företaget som beställaren. Detta innebär bland annat;
  • Att leda och fördela arbetet i projekten. Platschefen leder sitt team från byggstart till överlämnande.
  • Att ansvara för dokumentationen i projekten.
  • Att tillsammans med arbetschef hålla i hålla i möten för beställare och medarbetare såsom byggmöten, samrådsmöten och planeringsmöten.
  • Kundkontakter.
  • Att tillsammans med arbetschef delta i och ansvara för förhandlingar avseende drift och ekonomi. 
  • Arbetsplanering tillsammans med egna anställda och UE.
  • Inköp.
Du har troligen läst en ingenjörsutbildning med inriktning bygg eller på annat sätt skaffat dig relevant utbildning inom området.  Du har troligen jobbat som platschef i minst tre till fyra år alternativt om du idag jobbar som tung arbetsledare. Vi ser gärna att du haft projekt från 10 miljoner och uppåt och har erfarenhet av administration och inköp. Du har goda byggkunskaper och goda kunskaper i Officepaketet. Du har B-körkort. Meriterande är ifall du har erfarenhet av totalentreprenader sam att du haft ekonomiskt ansvar. Som person är du prestigelös, utåtriktad, social och driven. Du gillar att ta ansvar och vill utvecklas som person.
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Senior rekryteringskonsult
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014