Platschef

För kunds räkning med placering i Göteborg söker vi nu deras nästa platschef. Företaget finns idag på flera orter. Placering för denna tjänst är i Göteborg. Företaget har funnits sen 2006 och har en stabil tillväxt. Bolaget är verksamma inom nybyggnation, ombyggnation samt tillbyggnation.

Bolaget inriktar sig på byggentreprenader i form av både totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader för såväl privata som offentliga beställare. Bolagets personal har mångårig erfarenhet av byggprojekt av varierande karaktär. Eftersom efterfrågan är hög på deras tjänster söker de nu efter en platschef som vill vara med på deras resa och som också vill ta chansen att med hjälp av sin erfarenhet vara med och påverka framtida arbetssätt. Som platschef är du en nyckelperson både inom företaget, men också mot deras kunder.

Som en blivande kollega och platschef ser vi att du har flerårig erfarenhet av rollen sedan tidigare. Du lägger vikt och har förmåga att planera ditt projekt från start för att undvika att senare behöva "släcka bränder". Du är mån om att ha kontroll på projektets ekonomi och du förstår vikten av att en bra kvalitet på utfört arbete medför en nöjd och återkommande kund. Du är lugn och trygg och är van att skapa en trygg arbetsplats för personalen samtidigt som du inte har några problem att fördela arbetsuppgifter både till underställd arbetsledare och hantverkare. Du hanterar idag de program som förekommer för att utföra ditt arbete och självklart har du även körkort. Tjänstebil ingår i tjänsten. Känner du att ovanstående beskrivning passar in på dig så hör av dig så bokar vi in en träff.
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Platschef
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny