Processoperatör till företag inom livsmedelsindustrin

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från produktionsmiljö. Du trivs i en miljö där det händer mycket och i högt tempo. Du besitter ett processtänk och har förståelsen för att det är många delar som ska klaffa för att en produktion ska fungera. Vi ser även att du har en teknisk förståelse för att lätt kunna komma i hur maskinerna fungerar.

Som person är du pedagogisk och ödmjuk inför arbetsuppgiften, du trivs med att arbeta i grupp och ser att ni i produktionen jobbar för samma mål. Du har ordning och reda och är en problemlösare ut i fingertopparna. 
Vi ser gärna att du tidigare har operatörsliknande erfarenhet med kunskap inom automatiserad utrustning.

Om tjänsten
Vår kund jobbar inom livsmedelsindustrin och du kommer att jobba som processoperatör, du kommer alltså övervaka maskinerna som bereder och blanda ihop deras goda produkter. 

  • Du kommer proaktivt följa upp nyckeltal under dagen och rapportera avvikelser
  • Drift och sköta produktionsutrustning 
  • Följa upp livsmedelssäkerhets- och kvalitetskrav 


Om du vill vara med på en utvecklande resa är detta tjänsten för dig. 

Skicka din ansökan till jobb@prowork.se eller ring 073 855 47 74 vid frågor.
Du kommer till en början bli anställd hos oss på Prowork och uthyrd till vår kund som ligger på Södra sidan av Stockholm. 

  • Område: Huddinge 14100 Kemistvägen 6
  • Titel: Processoperatör
  • Sista ansökningsdag: 2020-01-13
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Pernilla Jannering
Rekryterare
pernilla@prowork.se
+46073-8554774
Stäng meny