Processoperatör till kund i Stockholm

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om tjänsten:

Vår kund har väldigt höga miljöambitioner och startar nu upp ett nytt projekt där de uppför en ny våtsiktsanläggning som ska driftsättas i början av 2021. Målet är att genom en ny våtsiktsanläggning återvinna upp till 80 % av allt material från schakter inom staden. Våtsiktsanläggningen kommer att vara en sorteringsanläggning för grus och sten, tvättning av grus och sten, separation av tvättvatten, avvattning av processvatten genom filterpress och recirkulering av processvatten direkt eller via reningsanläggning. Du kommer att vara ansvarig för driften av Våtsiktsanläggningen, avrop för service, inköp av driftmaterial och planering av verksamhet med organisationen.

Arbetstider: 06.30-16 måndag-torsdag, 6.30-14 fredagar

Start: Vid årsskiftet 2020-2021

Om dig:

Vi söker nu en person som på heltid kan ansvara för anläggningen avseende våtsiktsanläggning samt reningsanläggning. Anläggningen är belägen i Frihamnen i Stockholm där det finns parkeringsplats. Som person ser vi gärna att du är engagerad, självständig och kan ta egna beslut och är målstyrd. Även en vilja att lära sig nya saker och nyfikenhet är ett plus. Vi ser även gärna att du jobbar proaktivt.

Kvalifikationer:

– Meriterande med erfarenhet från Asfalt

– Gärna ha varit ansvarig för någon typ av industriproduktion

– Erfarenhet av sorteringsverksamhet, gärna från grus.

– Processteknisk förståelse

– Mekanisk förståelse för maskiner och pumpar

– Intresse av klimatarbetet

– Har du jobbat inom huskonstruktion är det en fördel.

Vad vi erbjuder:

Vår kund erbjuder en chans att vara delaktig i ett nytt projekt som inte genomförts i den skala avseende av materialåtervinning av förorenat grus- och stenmaterial. För den person som får vara delaktig i detta projekt kommer det öppnas många nya möjligheter framöver. Projektet kommer att pågå under många framåt. För denna anläggning kommer om det fungerar väl vara stationerad fram till 2032 på samma plats. Därför ser vi att du ser detta som en långsiktig arbetsplats.

Hoppas vi väckt ditt intresse? För att söka tjänsten skicka ditt CV och personligt brev idag eller ring Michelle på 072 969 85 85 vid ytterligare frågor.

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Michelle Larsson
Rekryterare
michelle.larsson@prowork.se
+46729698585
Stäng meny