Hem / Lediga tjänster / Processtekniker inriktning SMD

Processtekniker inriktning SMD

Är du vår kunds nya Processtekniker inom SMD? Jobbar du och vill ta nästa steg eller nya utmaningar i nytt företag? Vi är öppna för vilket som!

Vår kund är placerad på södra sidan, Stockholm, och är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av kretskort, förpackad elektronik och elektronikmekanik. De skräddarsyr, tillsammans med produktägaren, optimerade och hållbara lösningar för hela värdekedjan. Från konstruktion, prototyp, inköp, tillverkning och test till logistik och eftermarknadstjänster.

De är idag runt 650 anställda och omsätter drygt 900 MSEK. Företaget är internationellt verksamt med tre enheter i Sverige och Polen. I Sverige finns enheterna i Ronneby och Stockholm.

Som processtekniker inriktning SMD på företaget innebär att ständigt bevaka ny teknik för att hela tiden utveckla och kostnadsminimera företagets processer inom SMD. Du kommer granska, anpassa och ta fram nya produkter, utrustning och ha kontakt med uppdragsgivare om konstruktionslösningar för att uppnå maximal produktivitet. Du jobbar även ständigt med förbättringar i det dagliga arbetet.

Rollen innebär att utföra analyser, ta fram investeringsförslag, processinstruktioner och uppdatera dokumentation. Du kommer driva och medverka i projekt utifrån avdelningens behov, vara delaktig i utvecklingsarbeten vad gäller processer, arbetsområden och produktionssystem.

Processägare SMD-processen innebär att du optimerar och tar fram metoder för att säkra tillverkningsprocesserna. Tar fram och optimera stencilplåtar och panelritningar för kretskort.

Som person ser vi gärna att du är flexibel och stöttar där behov finns. Du är anpassningsbar och ser det motiverande att ha en bred arbetsbeskrivning.

Vi söker dig med erfarenhet av SMD – som tidigare ansvarig för linan eller som operatör som vill fortsätta utvecklas inom fler områden.

Krav:

  • Fördel med en teknisk högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning.
  • Att ha jobbat i tillverkningsindustri, gärna inom ytmontering.
  • God kommunikationsförmåga, både i tal och skrift. (Svenska och engelska)

Vill du veta mer om företaget? Ring rekryteringsansvarig Cecilia Grönlund på Prowork 0709838465 eller skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se så får du veta mer i nästa steg. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Kundservicemedarbetare sökes till Södra Stockholm

Nu letar vi efter en ny kollega som kan stärka upp vår kunds kundserviceavdelning i Länna. Vår kund är…
7 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…
7 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…