Hem / Lediga tjänster / Project Manager Göteborg

Project Manager Göteborg

Nu söker vi en Project Manager till vårt kontor i Göteborg!

Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin, bygg och fastighetsbranschen. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö – och verkar inom både bemanning, interim och rekrytering. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en lösningsorienterad Project Manager med personalansvar som önskar ta sig an en häftig utmaning tillsammans med oss.

Vad vi söker
Är du en handlingskraftig person som får saker att hända här och nu? Kommer du till jobbet med ett stort leende på läpparna? Tycker du om att bygga relationer med både kunder, konsulter och medarbetare? Tycker du dessutom att det är viktigt att upprätthålla strukturer och en god kommunikation – då tycker vi du ska fortsätta läsa. 
Du får gärna ha en högre utbildning helst inom HR/personalvetenskap men det viktigaste är dina personliga egenskaper och kvaliteter.  B-körkort och god kommunikation i både svenska och engelska är däremot ett krav.

Din vardag på Prowork
Som Project Manager är du främst ansvarig för Proworks konsultgrupper på arbetsplatsen. Du kommer att fungera som en länk mellan Prowork, konsulten och kunden. Detta gör du genom att stötta våra arbetsledare och konsulter på arbetsplatsen med allt från schema och planering till arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor. I rollen som Project Manager krävs det att du har en god känsla för service och drivs av ständig utveckling och förbättring i arbetet. Du kommer tillsammans med dina närmsta kollegor och chef att driva projekt och affärer från start till mål och måste därmed trivas med att ha daglig kontakt med kollegor, kunder och konsulter. Projekten som du kommer att vara involverad i inkluderar många företag från flera olika nationer och därmed sker majoriteten av den dagliga kommunikationen med kunder och konsulter på engelska.
Utöver dina arbetsuppgifter som Project Manager kommer du ha ett stort eget ansvar och få goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling.
 
Prowork Kompetens
Vi är ett kompetensföretag med över 450 anställda och vi har gjort ca 500 specialistrekryteringar sedan start. Vi har de senaste åren uppvisat en stark tillväxt. Vi bryr oss om människan och brinner för att utveckla våra medarbetare och våra affärer. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi vill att skratten ska höras på våra kontor, glädje ger framgång. Vi praktiserar våra värdeord Kvalité, Engagemang, Service och Kontinuitet och vi vill att både våra kunder, konsulter, kandidater och kollegor ska märka detta i varje kontakt.

Låter detta intressant? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!
Urvalet sker löpande 

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…