Projektchef till ledande byggkoncern!

Vi söker dig, en erfaren, målmedveten projektchef. Du är med i tidigt skede och planerar och bereder ditt projekt. Du upprättar en produktionsbudget utifrån en värderingskalkyl och tidsplanerar arbetet i samarbete med dina medarbetare på projektet. Att du involverar dina medarbetare och arbetar i samverkan med kund är för oss en självklarhet. Du sköter den dagliga kontakten med kunden och har hela ansvaret för att produktionen arbetar enligt plan.

Du arbetar självständigt, men enligt företagets rutiner.
Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och du arbetar bland annat med tidsplanering, beredning, ekonomi, kvalitet, miljö och sist men inte minst arbetsmiljö och ledarskap.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete hos vår kund som är en ledande aktör inom bygg med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. Vår kund har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Vår kund utmärker sig genom att arbeta involverande. Vår kund involverar sina medarbetare, kunden, leverantörer och UE och resultatet blir högre lönsamhet, bättre kvalitet, färre olyckor och stora tidsvinster samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet. Vår kund erbjuder goda villkor samt förmånsbil.

Din bakgrund

Vi tror att du har flerårig erfarenhet inom byggbranschen och van vid att ha ett övergripande ansvar inom projektledning och projektutveckling. Du har goda kunskaper inom ekonomi, förhandling, planering samt kvalitet i projekten. Du har ledarerfarenhet med ett coachande förhållningssätt samt ett genuint intresse för människor. Du har en god teknisk förståelse samt är van att arbeta när kund i projekten. Vi ser gärna att du har en relevant byggnadsteknisk ingenjörsutbildning. Du har antingen lång bakgrund som platschef och god erfarenhet från produktion alternativt jobbar du idag redan som projektchef och är sugen på nya utmaningar. Du har sen tidigare erfarenhet av projekt från 100 miljoner och uppåt och du trivs med att jobba både i kommersiella projekt som bostadsprojekt, detta då bägge former förekommer hos vår kund. Du bor med fördel nånstans inom storGöteborg.

Egenskaper

Du är en driven och affärsmässig person som kan entusiasmera och engagera dina medarbetare så att de trivs på sin arbetsplats och presterar på topp. Att du är en tydlig, lösningsorienterad ledare med teamet och kunden i fokus är viktigt. Du är även en social person som har lätt att ta människor och du är kreativ samt har förmågan att tänka i nya banor. Vi ser framför oss att du är ödmjuk och resultatorienterad samt att du gärna delar med dig av dina erfarenheter och engagemang. 
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Senior rekryteringskonsult
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014