Projektingenjör inriktning kvalité

YIT är Finlands största byggföretag och med över 100 års erfarenhet är de ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap.

Vi söker nu en Projektingenjör med inriktning kvalité till YIT – Stockholm. Projektet du kommer bli tilldelad är ett komplext tunnelprojekt som dels kommer byggas i känslig innerstadsmiljö men även också passera Mälaren, detta är i särklass YITs största anläggningsprojekt.

Du kommer i rollen säkerställa att processer och rutiner efterföljs och är uppdaterade. Du jobbar som stöd mot produktionen där du säkerställer att produktionen följer arbetsberedningar, att alla egenkontroller utförs, samt att alla kvalitetsdokument kontinuerligt hanteras på rätt sätt. Du ansvarar även för att implementera processer och dokumentation avseende kvalité samtidigt som du hanterar granskningsförfaranden gentemot beställaren.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande roll eller med högskole- eller civilingenjörsexamen. Du är en självklar lagspelare som kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt.  God dokumentation är en viktig del av ditt arbete vilket betyder att du måste vara ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du räds inte av att utveckla eller etablera nuvarande och nya arbetssätt.

Krav för tjänsten:
– Arbetslivserfarenhet
– Svenska, flytande i tal och skrift
– B-körkort

YIT erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som vill gå utanför din comfortzone. Det finns möjlighet för dig och dina kollegor att växa med rätt projekt.

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund!

YIT erbjuder en spännande vardag med bra förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om tjänsten/projektet/företaget.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny