Projektingenjör KMA

YIT är Finlands största byggföretag och med över 100 års erfarenhet är de ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap.


Entreprenaden som kallas ’Sockenplan Etapp 1’ är belägen i Enskede, Stockholms län. Denna utförande entreprenad innefattar temporära stödkonstruktioner, jord- och bergschakt för Cut-And-Cover samt service- och spårtunnlar av betong. I entreprenaden ingår även vissa återfyllnadsarbeten. Projektet är ett steg för den utvecklande kollektivtrafiken i Stockholm där ’Sockenplan Etapp 1’ kommer att bidra till tunnelbanans blå linje i framtiden.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som projektingenjör inom kvalité, miljö och arbetsmiljö. I din roll kommer du att arbeta nära produktionspersonal som stödfunktion i KMA-frågor. Du kommer att arbeta med arbetsmiljö genom att planera, samordna, implementera och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att sammanställa, analysera och redogöra för arbetsmiljöarbetet för projektledning, produktion och även gentemot beställare/kunden. Du kommer att arbeta begränsat med miljö då projektet har en central resurs. Vi tar gärna hänsyn till ditt eget intresse och utrymme finns att ta mer ansvar inom detta område, om så önskas. Du kommer att arbeta med kvalité genom att ansvara över projektdokumentation i form av projektplan, kvalitetsplan, kontrollprogram och egenkontroller. Du följer upp att produktionen följer arbetsberedningar att alla egenkontroller utförs samt att alla kvalitetsdokument kontinuerligt hanteras på rätt sätt.

Vi söker dig med högskole- eller civilingenjörsexamen eller likvärdig praktisk erfarenhet där du har arbetat i en liknande roll i minst 2 år. Som stödfunktion i KMA är det viktigt att du upplever dig klara av beskrivna arbetsuppgifter på egen hand.

Bortsett från akademisk eller praktisk bakgrund, lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. I denna roll kommer du vara ett viktigt stöd, vilket betyder att du måste ha ett tålmodigt och pedagogiskt förhållningssätt i ditt arbete. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt.

Att arbeta med KMA ställer höga krav på dina kommunikationsfärdigheter och vi kan inte understryka hur viktigt det är att kommunicera rätt och effektivt, inte minst i ett projekt av större storlek som detta. Vi ser gärna att du delar denna värdering med oss samt att du förstår innebörden av KMA-arbetet för hela organisationen

Krav för tjänsten:
– Arbetslivserfarenhet
– Svenska, flytande i tal och skrift
– B-körkort

YIT erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som vill gå utanför din comfortzone. Det finns möjlighet för dig och dina kollegor att växa med rätt projekt.

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund!

YIT erbjuder en spännande vardag med bra förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till robert@prowork.se eller ring 076-8822587 om du har frågor om tjänsten/projektet/företaget.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465