Projektingenjör – YIT

YIT är Finlands största byggföretag och med över 100 års erfarenhet är de ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap.

Du kommer arbeta i den dagliga produktionen och stötta kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösamordnare – ni kommer tillsammans säkerställa att krav, arbetssätt, processer och rutiner efterföljs. Du kommer även ansvara för att implementera processer och dokumentation vad gäller kvalité, miljö och arbetsmiljö.

I denna roll arbetar du med arbetsmiljöfrågor, riskhanteringsplaner, processer, rutiner och miljöfrågor. Du kommer att få arbeta med kontrollplaner vilket kräver erfarenhet av arbete med kvalitet. Du ansvarar för att, tillsammans med dina kollegor, se till att projektet efterlever ställda krav.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande roll och/eller med högskole- eller civilingenjörsexamen. Vi förutsätter att du arbetar systematiserat samt gillar ordning och reda. Det gäller att vara flexibel och inte vara rädd för att ta i där det behövs stöd. För att lyckas i denna tjänst krävs ett engagerande och pedagogiskt förhållningssätt.

Krav för tjänsten:
– Arbetslivserfarenhet
– Svenska, flytande i tal och skrift
– B-körkort

YIT erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som vill gå utanför din comfortzone. Det finns möjlighet för dig och dina kollegor att växa med rätt projekt.

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund!

YIT erbjuder en spännande vardag med bra förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om tjänsten/projektet/företaget.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny