Hem / Lediga tjänster / Projektledare/platschef

Projektledare/platschef

Vår kund är ett bygg och betongföretag baserat i Göteborg. Sedan företaget grundades har företaget arbetat tillsammans med ett flertal huvudentreprenörer i Göteborg. Vi arbetar ständigt för att utveckla relationer med såväl existerande som nya företag i byggbranschen. Genom vår entreprenörsanda och goda etik arbetar vi ständigt för att växa i såväl storlek som i bygg kompetens. Vår kund har blivit utsedd till gasellföretag i år!

Vad kan vår kund erbjuda?
Företaget kan erbjuda en arbetsplats där du med en entreprenörsanda får utrymme och möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Med ett öppet klimat och i en platt organisation med korta beslutsvägar finns alla möjligheter till att kunna påverka sin arbetsdag och framtida karriär.

HUR SER ROLLEN UT?
Som projektledare/ platschef hos vår kund får du ett ansvarsfullt uppdrag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du är med och driver projekten från start till slut och får möjlighet att vara med och hitta ekonomiska och tekniska lösningar. Du lämnar anbud, startar upp projekt, samordnar projekten utefter kalkyler som du har tagit fram. Du har en tät kontakt med arbetsledare i olika projekt genom att arbeta med ekonomistyrning, ÄTA hantering och prognosarbete.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

* Utreda tekniska lösningar, metoder och materialval
* Beställa material
* Kontakt med Arbetsledare och arbetare
* Risk- och möjlighetsanalyser
* Offert- och anbudsförfrågningar
* Produktionskalkyler
* Budgetansvar, Ekonomistyrning, ÄTA hantering och prognosarbete
* Uppföljningsarbete
* Kundkontakt / Sälj

KVALIFIKATIONER:

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll i byggbranschen med budgetansvar. För att passa in i rollen tror vi att du har god kunskap i att lämna anbud. Du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Du jobbar troligen idag antingen bygg service eller ROT.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll tror vi att du är en affärsmässig person som trivs i en nätverkande roll med mycket kundkontakt. Som en sann entreprenör ser du försäljning och merförsäljning som en självklar del i din vardag. För att lyckas hos vår kund är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du gillar att jobba brett i ett lite mindre företag där du kommer ges en fri roll.

Vi söker dig som har god förmåga att ta egna initiativ och att självständigt driva ditt arbete framåt. Samtidigt är det viktigt att du är en lagspelare som har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Mycket goda lönevillkor kan erbjudas rätt person! Förmånsbil erbjuds.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…