Hem / Lediga tjänster / Projektledare till Husvärden

Projektledare till Husvärden

Projektledare/utvecklare till Husvärden

Vi är inte som andra fastighetsbolag.
Husvärden är ett privatägt fastighetsbolag som drivs av att utveckla och förvalta fastigheter. Från att ha utvecklat Krokslätts Fabriker från ett område med mestadels industri- och lager  till en modern och trivsam stadsdel med attraktiva bostäder, arbetsplatser/ kontor och hotell. Utvecklingen fortsätter och vi har idag flera spännande utvecklingsprojekt där vi vill utveckla vackra och hållbara fastigheter för framtiden. 

I den här rollen kommer Du få ett mycket brett och varierande uppdrag där Du kommer få vara med och driva igenom utveckling och även förvärv av fastigheter, arbeta med detalj- planer- och projekteringsprocessen hela vägen fram till en nyproducerad bostad, kontor eller för annan spännande verksamhet. Du kommer även finnas med för att driva igenom hyresgästanpassningar av kommersiella lokaler.  Vi har idag ett antal exploaterings- och projektfastigheter där vi har målsättningen att producera såväl hyresrätter, bostadsrätter och lokaler som ska andas hållbarhet och kvalitet.

Eftersom en stor del av projekten ligger från 100 miljoner kronor och uppåt är det en fördel om Du har erfarenhet och har drivit större projekt tidigare för att kunna ro dem i land.
Några erfarenheter som vi söker efter är: planering, kravställning och uppföljning av projekt, riskbedömning, kvalitetssäkring av kalkyler, tidplaner, entreprenadavtal och regleringar.
Det är meriterande om du har drivit nyproduktionsprojekt.

Varje affär räknas
Som kollega hos oss förväntas du vara affärsmässig i din roll. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Husvärden, hyresgästerna och projekten. En viktig grund i detta är att förstå affären, vara kreativ och se möjligheter och att samtidigt ha ett professionellt bemötande.
För att utvecklas behöver vi också tänka nytt. Därför söker vi efter Dig som är nyfiken, har driv och som har en vilja att kontinuerligt lära dig nya saker.  

Vad får du?
Hos Husvärden får Du vara med att utforma och utveckla spännande och fina projekt. Stora och spektakulära byggen samsas med mer vardagliga projekt. Du kommer finnas på en arbetsplats i familjär anda där alla har ansvar för sitt område men där vi också är ett lag som bollar frågor tillsammans.

Ansökan
Besitter Du tillräckligt med kompetens och erfarenhet för att kunna leda mångmiljonprojekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid? Fantastiskt! Ansök då redan idag och svara gärna utförligt på våra urvalsfrågor. Har du en projektportfolio? Bifoga gärna den.

I den här rekryteringen har Husvärden valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på telefon 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
8 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…