Projektsäljare till Kaper Norden – Göteborg

Kaper Norden är ett företag som säljer och hyr ut maskiner och utrustning inom byggbranschen, med lösningar och priser som gör det enkelt för kunden. Ett företag som profilerar sig med bättre villkor och bättre lönsamhet för kunden.

Vi söker dig som har god säljvana samt ett affärsmässigt tänk till rollen som projektsäljare. Rollen innebär ordentligt med mandat och du jobbar med frihet under ansvar, du rapporterar till säljchefen. Du har en central roll och för rätt person finns det goda möjligheter att snabbt växa inom företaget då Kaper Norden befinner sig i stark expansion.

Kunskap om byggmaskiner är meriterande men inget krav. Dock är det ett krav att du tidigare har erfarenhet från försäljning, inom och/eller mot byggbranschen.

Du kommer tillsammans med en befintlig kollega bygga upp organisationen på plats i Göteborg, där du jobbar med storkundsförsäljning. Vi söker dig som har lång erfarenhet inom försäljning, du är en affärsman/affärskvinna och kan hålla processen levande. Du ska i rollen sälja in en helhet snarare än en produkt!

Arbetsrollen innebär:
– Bearbetning av nya samt befintliga kunder i Göteborgsområdet
– Fokus på större projekt som sträcker sig över längre tid
– Försäljning och relationsbyggande
– Utveckla och skapa en organisation över tid i Göteborgsområdet

Du ansvarar från start till mål i dina affärer och jobbar för att utveckla och skapa tillväxt på din placeringsort. Som person är du organiserad, social och framåt. Har lätt för att skapa kontakter och relationer och är således orädd i nya främmande situationer eller möten. Du vill framåt och har resultat i sikte!

Placeringsort: Göteborg, introduktion och intervjuer sker på huvudkontoret i Stockholm eller via Skype. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort.
Skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 

  • Område: Göteborg 411 03
  • Titel: Säljare
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny