Hem / Lediga tjänster / Redovisningsspecialist

Redovisningsspecialist

Som Redovisningsspecialist

Blir du en central kugge inom ekonomiavdelningen och en nyckelspelare i Limhamnshus fortsatta tillväxt. Tillsammans med ett dedikerat ekonomiteam kommer du som koncernekonomichefens högra hand att arbeta mer övergripande och nära flera av deras dotterbolag. Du kommer bland annat arbeta med:

  • Koncernkonsolidering
  • Ränteavdrags- och skatteberäkning
  • Koncernövergripande redovisningsfrågor
  • Rådgivande i diverse redovisningsfrågor till ekonomiansvariga
  • Stöttning i löpande bokföring
  • Stöttning i månads- och årsbokslut
  • Stöttning i Årsredovisningar
  • Optimering och förbättring av administrativa processer

Du kommer komma in i ett välfungerande, välkomnande och drivet ekonomiteam med en positiv anda. Ekonomiteamet består av 21 kollegor runt om i Sverige, varav 16 sitter på huvudkontoret i Malmö. I koncernen finns runt 35 bolag som verkar inom 6-7 olika branscher.

För att lyckas i rollen har du

En relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är självgående, van att arbeta brett och har en gedigen kunskap inom bland annat löpande redovisning, avstämningar och bokslut. Vidare så är du van att arbeta i ett högt tempo och vet vad som ska prioriteras när. Du känner dig trygg i din redovisningskunskap och är gärna med och diskuterar förbättringar.

Det är meriterande om du har systemintresse, erfarenhet från revision- eller redovisningsbyrå, och av att handleda och vidareutbilda kollegor inom redovisning och beskattning.

Som person är du

Strukturerad, noggrann och har en stark analytisk förmåga. Du drivs av att ha många bollar i luften, ett högt tempo och att effektivisera processer. För dig är det en självklarhet med frihet under ansvar, att leverera kvalitativt arbete inom givna tidsramar och att kunna vara flexibel att anpassa dig i en snabbt föränderlig miljö. 

Om Limhamnshus

Limhamnshusgruppen är en privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen som idag har verksamheter inom fastigheter, industri, IT, reklam, finans och e-handel. Limhamnshus grundades i början av sjuttiotalet och sitter idag i moderna lokaler på Saltimporten i Malmö. Företagsgruppen består idag av verksamheter inom bland annat fastighetsbranschen och färgtillverkning. Tillväxt är ett ledord och det märks tydligt genom hur snabbt vi växer både organiskt och genom nya förvärv! Hos oss finns möjligheterna – häng med på vår resa!

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Elise Ahlbertz elise.ahlbertz@prowork.se.

Placering: Malmö, Saltimporten

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…