Hem / Lediga tjänster / Rekryteringsassistent Stockholm

Rekryteringsassistent Stockholm

Rekryteringsassistent

Vi växer och söker nu en personer som vill stötta vår bemanning/rekryteringsaffär och vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar att ta kontakt med människor och drivs av resultat av ditt goda arbete.

Din vardag

I rollen som rekryteringsassistent på Prowork så är du vår första kontakt till våra kandidater, du stöttar våra rekryteringskonsulter och konsultchefer i rekryteringsprocessen vilket innefattar search, screening av CV:n, , intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt tillsammans med dina kollegor. Du får hos oss en gedigen onboarding. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling.

Vad vi söker

Vi söker efter en person som som vill jobba extra vid sidan om sina studier, du har ett brinnande intresse för rekrytering och människor.  Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat och lösningsinriktat fokus. Vi värderar självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt med bra kvalité.  

Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra kandidater. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ove Ekerbring.
Varmt välkommen med din ansökan om detta låter som något skulle passa för dig. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Stockholm deltid, Fast lön.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…