Hem / Lediga tjänster / Rekryteringskonsult Göteborg

Rekryteringskonsult Göteborg

Rekryteringskonsult Göteborg

Vi växer och söker nu en ny stjärna inom vår rekryteringsaffär som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar att ta kontakt med människor och drivs av resultat av ditt goda arbete.

Din vardag

I rollen som rekryteringskonsult på Prowork så är du vårt ansikte utåt på många sätt, du har eget ansvar för kundbearbetning samt rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för profilanalys, kravspecifikation, screening av CV:n, , intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och ansvar samtidigt för att dra in egna kunder. Du får hos oss en gedigen onboarding och en gedigen kundplattform att ta del av. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling. Utöver dina arbetsuppgifter som rekryteringskonsult kommer du även få möjligheten att bidra till att  bl.a. jobba med sociala medier, bygga och underhålla vårt egna ambassadörsnätverk, planera/genomföra events och  fortsätta utveckla Prowork i rätt riktning.

Vad vi söker

Vi söker efter en person som har något års erfarenhet av rekrytering och/eller försäljning och brinner för att göra affärer. Vidare ser vi gärna att du är en social person, serviceinriktad, med intresse för att bygga relationer. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat och lösningsinriktat fokus. Vi värderar självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt med bra kvalité.  Utbildning på universitet/högskola är meriterande men inte ett krav, viktigast är att du har tidigare erfarenhet av att jobba med rekrytering och/eller försäljning och har rätt drivfaktorer.

Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra kandidater. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ove Ekerbring.
Varmt välkommen med din ansökan om detta låter som något skulle passa för dig. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Göteborg Heltid, Fast lön + provision och goda förmåner.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
19 timmar sedan

Anläggare till Sigent

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad….
19 timmar sedan

Anläggare till Sigent

Vi söker en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten för direktrekrytering till vår kund i Arlandastad….
19 timmar sedan

Processtekniker inriktning SMD

Är du vår kunds nya Processtekniker inom SMD? Jobbar du och vill ta nästa steg eller nya utmaningar i…