Hem / Lediga tjänster / Rekryteringskonsult Stockholm

Rekryteringskonsult Stockholm

Vi växer och söker nu en ny stjärna inom vår rekryteringsaffär som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar uppsökande kontakt med människor för att sälja in attraktiva tjänster och drivas av att kvalité, engagemang och kontinuitet.

Din vardag

I rollen som rekryteringskonsult på Prowork så är du vårt ansikte utåt på många sätt, du har eget ansvar för kundbearbetning samt rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravspecifikation, intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och ansvar samtidigt för att dra in nya egna kunder. Du får en gedigen introduktion och attraktiv kundplattform att ta del av. Du ges stort eget ansvar och goda möjligheter att påverka både din och Proworks utveckling. Utöver dina arbetsuppgifter som rekryteringskonsult kommer du även få möjligheten att bidra till att  bl.a. bygga och underhålla vårt egna ambassadörsnätverk, planera/genomföra kundaktiviteter och utveckla Prowork i framtiden.

Vad vi söker

Vi söker efter en person som har något eller några års erfarenhet av rekrytering och/eller försäljning och brinner för att göra affärer. Vidare ser vi gärna att du är en social person, serviceinriktad, med intresse för att bygga relationer. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. Vi värderar självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt med bra kvalité.  Utbildning på universitet/högskola är meriterande men inte ett krav, viktigast är att du har tidigare erfarenhet av att jobba med rekrytering och/eller försäljning och har rätt driv.

Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Kvalité och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder och våra kandidater. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ove Ekerbring.
Varmt välkommen med din ansökan om detta låter som något skulle passa för dig. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…