Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult inom Fastighet, Industri & Bygg
Vi söker nu en erfaren rekryteringskonsult till vårt kontor i Stockholm. Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot bygg-, industri- och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm och Göteborg.

Även fast situationen ser ut som den gör i Sverige så har vi fortfarande en hög efterfrågan på tunga tjänstmannarekryteringar inom Industri, Teknik, Bygg och Fastighetsbranschen och söker därför en erfaren person som har jobbat eller jobbar inom denna sektor idag, gärna som förvaltare, säljare, uthyrare eller Hr. (kanske är du aktiv i branschen, eller så har du jobbat som rekryterare). 

I tjänsten som Rekryterare/Headhunter har du kundansvar och kontinuerlig kontakt med kunder och kandidater, det är därför viktigt att du tycker om att aktivt ta kontakt med människor, både via telefon, nätet och i det personliga mötet. Vi söker en doer som är social och engagerad, du motiveras av att göra affärer och leverera ditt yttersta men brinner samtidigt för att hela tiden upprätthålla en god relation till både kunder och kandidater.

Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framförallt mot våra konsulter. Eftersom vi är ett mindre företag syns din insats och det är viktigt att vi hela tiden kommer fram i vårt arbete, att vi leverera det våra kunder önskar.

Som du förstår är dina personliga egenskaper viktiga och dem värderas högt men vi ser som gärna att du har erfarenhet från branschen, då det är av största vikt att förstå våra kunders verklighet.

Skicka din ansökan till Robert@prowork.se.eller hör av dig så kan vi ta en telefonavstämning. 
eller ring 076-88 22 587 om du har frågor. 
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Robert Gidlöf
Regionchef
robert@prowork.se
+4676-8822587
Stäng meny