Hem / Lediga tjänster / Resande elektriker sökes!

Resande elektriker sökes!

Vi söker just nu duktiga elektriker till Haglunds Bygg i Göteborg. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.

I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort. 
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Göteborg, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och är villig att resa runtomkring i Sverige. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet. 

Krav

– Godkänd utbildning och minst några års erfarenhet
– B-körkort
– Bra svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet) 
– Villig att resa i arbetet 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör. 

Start: Efter semestern 

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urvalet sker löpande 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…