Hem / Lediga tjänster / Resande elektriker sökes!

Resande elektriker sökes!

Vi söker just nu duktiga elektriker till Haglunds Bygg i Göteborg. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.

I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort. 
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Göteborg, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och är villig att resa runtomkring i Sverige. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet. 

Krav

– Godkänd utbildning och minst några års erfarenhet
– B-körkort
– Bra svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet) 
– Villig att resa i arbetet 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör. 

Start: Efter semestern 

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urvalet sker löpande 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…