Hem / Lediga tjänster / Researcher Stockholm

Researcher Stockholm

Researcher

Vi växer och söker nu en person som vill stötta våra Rekryteringskonsulter och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar att uppsökande kontakt med människor för att sälja in attraktiva tjänster och drivas av att kvalité, engagemang och kontinuitet.

Din vardag

I rollen som Researcher på Prowork så är du vår första kontakt till våra kandidater, du stöttar våra Rekryteringskonsulter  i rekryteringsprocessen vilket innefattar search, screening av CV:n, samtal med kandidater, boka in intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt tillsammans med dina kollegor och på sikt ska vi tillsammans utveckla rollen. Du får hos oss en gedigen onboarding, stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling.

Vad vi söker

Vi söker efter en person som som har ett brinnande intresse för rekrytering och människor. En lagspelare med ett strukturerat och lösningsorienterat förhållningssätt men samtidigt högt eget driv och förmågan att kunna driva processer framåt med bra kvalité.  

Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Kvalité och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder och mot våra kandidater. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ove Ekerbring.
Varmt välkommen med din ansökan om detta låter som något skulle passa för dig. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…