Rivare

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. 
 

Vill du komma och arbeta med vårt härliga gäng på Prowork?

Vi behöver utöka vår personalstyrka med fler rivare. Tjänsten innebär all slags rivning och sanering som kan uppstå vid olika skador.
Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i.

Då man arbetar både självständigt och i team är det viktigt att du gillar båda delar samt har en god samarbetsförmåga. God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft.

Har du erfarenhet som rivare eller sanerare är du välkommen att söka! Intervjuer sker löpande.

Jobbet kräver att du har körkort-B.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.
Ansök med CV och tillhörande kontaktuppgifter.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…