Hem / Lediga tjänster / Säsongsjobb Grönyteskötsel

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Göteborg!

Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Startdatum för anställningen är flexibel och det finns möjlighet för start mellan April och Juni beroende på din tillgänglighet. Du kommer att arbeta i Göteborg. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Göteborg.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april t.om oktober och erbjuder lön enligt avtal. 

Vem är du?

Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.

Krav

  • B-körkort 
  • Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)

Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
9 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…