Hem / Lediga tjänster / Säsongsjobb Grönyteskötsel

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Göteborg!

Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2023 som sträcker sig mellan April till Oktober. Startdatum för anställningen är flexibel och det finns möjlighet för start mellan April och Juni beroende på din tillgänglighet. Du kommer att arbeta i Göteborg. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt uppehåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Göteborg.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april t.om oktober och erbjuder lön enligt avtal. 

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger en stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.

  • B-körkort är ett krav.

Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…