Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork och TMM i Göteborg!

Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2022 som sträcker sig mellan April till Oktober. Startdatum för anställningen är flexibel och det finns möjlighet för start mellan Maj och Juni beroende på din tillgänglighet. Du kommer att arbeta i Göteborg. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är främst gräsklippning, häckklippning och allmänt uppehåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Göteborg.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan Maj t.om oktober och erbjuder lön enligt avtal. 

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger en stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
  • B-körkort är ett krav.

Ansök genom att svara via länken på annonsen eller skicka din ansökan med inkluderat CV och kontaktuppgifter till samuel.sall@prowork.se
Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart. Skicka in din ansöka snarast.
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Samuel Säll
Search & Bemanning
samuel.sall@prowork.se