Hem / Lediga tjänster / Serviceelektriker – rekrytering till Cramo.

Serviceelektriker – rekrytering till Cramo.

Serviceelektriker – rekrytering till Cramo.

Prowork rekryterar elektriker till Cramo Jordbro. Dina arbetsuppgifter är inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser och du kommer att arbeta både självständigt och i team, främst ute på fältet men ibland även på depån.  

Jobbet är fritt och varierat. Du arbetar med tillfällig el och det innebär bl.a. dragning av grovt kablage, elberäkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till bodar.

Som person är du vaken och serviceinriktad då du dagligen jobbar tillsammans med kunden. Trevlig, social och engagerad i det du gör.

Vi söker dig som helst har några års erfarenhet som elektriker men du kan också vara lärling – dock kan du inte tillgodose dina timmar då annat kollektivavtal tillämpas. Du utgår hemifrån och behöver därför inte bo nära eller i Jordbro, B-körkort är ett krav.

Hör av dig om vid frågor till ansvarig rekryterare Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465. Du blir direkt anställd av Cramo. 
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…