Hem / Lediga tjänster / Serviceelektriker/tekniker

Serviceelektriker/tekniker

Nu söker vi till vår kund en Servicelektriker/tekniker som vill ta ledningen i deras datacenterresa i Västerås-Eskilstuna. Din roll är nyckeln till ett lokalt härligt team och din potential sträcker sig till att bli ansvarig över en kommande ny filial i området. Var med och omfamna chansen att stärka och forma framtiden för vårt datacenterteam – här skapar du verklig närhet till teknik och kunder.

Ditt Uppdrag:
Som Serviceelektriker/Tekniker kommer du inte bara vara en del av vårt team utan en avgörande kraft i uppbyggnaden av ett lokalt team. Här är din chans att inte bara vara anställd utan vara med och forma framtiden.
Vi söker alltså dig som är en senior, skicklig tekniker och en passionerad lagspelare. Vill du vara med och förändra spelplanen inom datacentersektorn? Denna roll ger dig möjligheten att skapa närhet till kunderna genom att bygga upp ett starkt och effektivt lokalt team.

Dina Möjligheter:
Denna roll är mer än ett jobb – det är en möjlighet att växa och utvecklas till en filialchef inom en snar framtid. Vi söker en individ som är redo att ansluta sig till vårt team och samtidigt vill vara med och forma företagets framtid.

Vad Vi Erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö inom datacentersektorn.
Möjlighet att vara en ledande kraft i uppbyggnaden av ett lokalt team.
Utvecklingsmöjligheter till att bli filialchef.
Vill Du Göra Skillnad? Om du är redo att gå bortom det vanliga och forma framtiden inom datacentersektorn, då är detta din chans. Gör skillnad, anslut till oss och var en del av något stort!

Alla frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Viktoria Janmicks på telefon: 073 506 72 31 eller mail: viktoria.janmicks@prowork.se

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…