Serviceelektriker

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Nu söker vi en Serviceelektriker till våran kund i norra Stockholm för ett långsiktigt uthyrningsuppdrag. Som serviceelektriker kommer du att arbeta självständigt med servicejobb inom starkström. Planering, mindre inköp och kontakt med kunder är också viktiga delar i tjänsten.  Du kommer till största delen arbeta i kommersiella fastigheter.

Vi söker dig som är fullbetald elektriker och har B-körkort. Vidare vill vi att du har arbetat minst 1 år som serviceelektriker. Kunskaper inom styr- och reglerteknik är meriterande, men inte ett krav. Då kundkontakt är en viktig del av tjänsten krävs att du talar och skriver svenska obehindrat. Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du trivs med självständigt arbete och du har en vilja att vidareutvecklas som elektriker.

Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande!

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Savannah Antoniou
Bemanningsansvarig
savannah@prowork.se
0708168566
Stäng meny