Hem / Lediga tjänster / Servicemekaniker / servicetekniker

Servicemekaniker / servicetekniker

SERVICETEKNIKER/SERVICEMEKANIKER – Svenska Lager
Svenska Lager erbjuder idag sina kunder en unik lösning för däck och hjulhantering för professionella anläggningar. Vill du ta nästa steg i ditt servicearbete? Gillar du att arbeta nära kunden? Då kanske det här är helt rätt tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du att vara resande servicemekaniker i Storstockholm och Mälardalen. Tjänsten är förlagd till dagtid men kommer även innebära vissa kvällar, framförallt under höst- och vårsäsong. Du utgår från hemmet med servicebil.

Som servicetekniker på Svenska Lager kommer du bland annat att arbeta med:

  • Underhållsservice på truckar, liftar, hjultvättar, högtryckspumpar och mobila ställage hos kunder på Svenska Lagers egenutvecklade och patenterade produkter i konceptet Wheelssystem360.
  • Teknisk hjälp och support till kunder.
  • Teckna serviceavtal med kunder på Wheelsystem360.
  • Uppdatering av PLC-program ute hos kunder.
  • Samverkan med säljorganisationen gällande leads och tips om säljmöjligheter för nya system eller optimering av befintliga system.

Din profil
Vi söker dig som idag kanske arbetar med någon form av tekniskt underhåll av maskiner, truckar eller liftar. Ett brinnande intresse för teknik är en förutsättning för att lyckas i denna roll, där du kommer att agera rådgivande och konsulterande mot kund när du är på plats för diverse underhållsservice.

Vi ser att du har ett relationsskapande sätt och en positiv inställning. Du har förmåga att arbeta självständigt och trivs med att vara på resande fot. Du är alltid lösningsorienterad för att på plats hos kund kunna föreslå förbättringar och kompletteringar från Svenska Lagers produktsortiment. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Kontaktinformation
Prowork Kompetens hjälper till i denna rekryteringsprocess och för frågor eller funderingar, kontakta Viktoria Janmicks på viktoria.janmicks@prowork.se eller på 073 506 72 31.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…