Hem / Lediga tjänster / Servicetekniker omkring Bollnäs/Edsbyn/Söderhamn

Servicetekniker omkring Bollnäs/Edsbyn/Söderhamn

Vi söker servicetekniker till området, Bollnäs/Edsbyn/Söderhamn.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker därför efter förstärkning! Vi söker dig som redan idag bor eller planerar att flytta till regionen inom Bollnäs/Edsbyn/Söderhamn där vi just nu har behov av förstärkning. Vi arbetar ute hos våra kunder med alla typer av utrustning för tankning av bränsle och el. Erfarenheter inom drivmedelsteknisk utrustning tillsammans med kunskaper inom el är meriterande, men viktigast för oss är ditt höga intresse för teknik.

Om tjänsten
Som servicetekniker hos oss utför du service- och installationsarbeten hos våra kunders ladd- och bränsleanläggningar samt depåer. Vanligt förekommande är bränslepumpar, betallösningar, styrsystem och utrustning för fordonsladdning.
Du åtgärdar och förebygger fel hos kund med din kompetens inom el, elektronik och mekanik. Arbetsdagen utgår i huvudsak från din hemort och servicearbetet utförs hos våra kunder på daglig basis. Det förekommer planerade arbetsresor med övernattning utifrån våra kunders behov av våra tjänster. Våra servicetekniker gillar friheten som arbetet innebär, där ingen dag är den andra lik.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och självgående samtidigt som du är strukturerad, ordningsam, serviceinriktad och förstås kommunikativ. Vi vill att du är en person som bidrar med mycket energi och har en vilja att avhjälpa kundernas problem. Vi tror du har mångsidiga tekniska kunskaper och god förmåga att analysera felkällor självständigt.

Våra förväntningar
– Körkort, minst behörighet B
– Gymnasieexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
– Kunskaper inom el, elektronik, mekanik och slutna trycksystem.
– Vana att arbeta med PC som arbetsverktyg

Om oss
Wennstrom Solutions och Service AB är en del av den nordiska koncernen Wennstrom Group. Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av lösningar för lagring, distribution och påfyllning av el och andra bränslen.  Vi är stolta över våra smarta och effektiva lösningar som gör skillnad för säkerheten som miljön. Med egen driftorganisation är vi med våra kunder hela vägen i lösningens livscykel och säkrar framgångsrika långsiktiga relationer. Vi är stolta över våra smarta och effektiva lösningar som gör skillnad för säkerheten som miljön. 
Wennstrom Solutions och Service är certifierade enligt ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – ISO 45001:2018

Vi samarbetar med rekryterings och bemanningsföretaget Prowork i den här rekryteringen. Om du känner igen dig själv i beskrivningen är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!

För mer information är du välkommen att kontakta:
Safet Obradovac, Servicechef, safet.obradovac@wennstrom.com
Niklas Bergman, HR-chef, niklas.bergman@wennstrom.com
Viktoria Janmicks, Rekryteringsspecialist Proworkviktoria.janmicks@prowork.se,
 
Läs mer om oss på vår hemsida wennstrom.com

Välkommen!

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar dagliga prover på betong/cement. Cement…
2 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare sökes!

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Provtagare för cement/betong sökes omgående!  Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar…