Hem / Lediga tjänster / Specialistsäljare till Phoenix Contact!

Specialistsäljare till Phoenix Contact!

Specialistsäljare till Phoenix Contact!

Vill du utvecklas i ett världsledande bolag inom industriell automation och anslutningsteknik? Vi söker dig som brinner för att hjälpa kunder effektivisera i sin produktion.

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som specialistsäljare kommer du att ingå i Phoenix Contacts satsning på fokusområdet Marking & Identification. Du ansvarar för att tillsammans med ditt närmsta team utveckla försäljningen för ditt distrikt inom vilket du kommer vara teknisk expert på skrivare med tillhörande märkmaterial samt dess mjukvaror.
Du arbetar kontinuerligt med att upprätta och underhålla din pipeline där du identifierar prospekts, bokar samt genomför kundmöten och följer kvalitativt de kunder som finns på din marknad. Du samarbetar med Regional Account Manager och koordinerar samt genomför säljaktiviteter som planeras med ansvarig Sales Manager. Vidare utarbetar, avlämnar, presenterar och förhandlar du offerter/avtal med kund. Teknisk support av produkter och system till dina kunder ingår också i din tjänst. Du kommer även ansvara för att budgeterad försäljningsvolym uppnås.

DU ERBJUDS
Då detta är en tjänst inom ett nytt fokusområde kommer du att ha en central roll med hög grad av påverkan. Du välkomnas till en värderingsstyrd organisation som satsar för framtiden. Ett stort fokus på personal genomsyrar verksamheten på detta globala bolag som lyckats hålla kvar den familjära känslan där trygghet, närhet och högt i tak genomsyrar de olika säljkontoren.
Du rapporterar till ansvarig Sales Manager och utgår från något av kontoren i Huddinge eller Göteborg. Då det geografiska ansvarsområdet är stort kommer resande vara en naturlig del av din vardag.

DIN BAKGRUND
Du har minst tre års arbetslivserfarenhet från försäljning eller annan intressant bakgrund inom industri samt vana av att resa i din tjänst. Du har gärna en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Ditt tekniska intresse och förmåga att förstå kundens process är avgörande för att nå framgång i rollen. Utbildning av Phoenix Contacts komponenter sker internt men goda kunskaper om dessa komponenter och hur de samverkar i ett helhetsperspektiv ser vi som meriterande.
Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är nödvändigt då arbetet av naturliga skäl ofta sker ute hos kund.

DIN PERSONLIGHET
För att lyckas i denna roll är ditt driv, din initiativförmåga och din vilja att kontinuerligt utvecklas avgörande. Du agerar professionellt men har en personlig touch på ditt arbete och du strävar alltid efter att vara ditt bästa jag och överträffa dig själv för att uppnå bästa möjliga resultat. Din kommunikativa förmåga är god och med ett strukturerat och serviceinriktat tillvägagångssätt skapar du goda samarbeten med såväl kunder som kollegor.

ANSÖKAN
Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
8 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
10 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…