Hem / Lediga tjänster / Supplier Quality Engineer

Supplier Quality Engineer

Supplier Quality Engineer

Är du duktig på kravställande och att hantera reklamationer gentemot leverantörer? Är du duktig att få med dig människor på en resa mot ständiga förbättringar? Då är det här rätt jobb för dig. Nu har du chansen att få supportera produktionen att säkra kvaliteten på våra ingående komponenter samtidigt som du får möjlighet att jobba med utveckling av analysmetoder i våra labb och effektivisering av dess arbetsprocesser. Till BorgWarner i Landskrona söker vi vår nya kollega till vår kvalitetsavdelning. I denna roll rapporterar du till Supervisor Quality Control och vi söker dig med stor drivkraft och stort engagemang. Du kommer att ställas inför ständiga förändringar och utmaningar vilket ställer stora krav på dig som problemlösare och kommunikatör.
Arbetsuppgifter:
Du är kontaktperson gentemot våra leverantörer och kommer att agera på leverantörsrelaterade kvalitetsproblem och reklamationer samt följa upp kvalitetsbristkostnader. Du är den som säkerställer att materialet som kommer in är korrekt och enligt specifikation vid kvalitetsproblem, och du säkerställer att leverantören inför åtgärder för att säkra sina leveranser. Allt för att de ska leva upp till BorgWarners högt ställda krav. Arbetet omfattar också att arbeta proaktivt med kvalitetsrelaterad analys och problemlösning samt att supportera produktions- och leverantörskvalitet med 8D-arbete. Som Supplier Quality Engineer förbereder och organiserar du leverantörsbesök, såväl på BorgWarner som ute hos våra leverantörer. Arbetet har en hög analytisk och teoretisk nivå och innefattar mycket operativt arbete med felsökning.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen, förmodligen inom mekanik/mekatronik alternativt några års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från tillverkande industri. Du har en mycket god teknisk kompetens. Meriterande är om du har erfarenhet från fordonsbranschen och god erfarenhet av ritningsförståelse och kvalitetsverktyg så som t.ex. 8D, SPS, FMEA, 5S och Six Sigma. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser också att du har körkort och kan du dessutom tyska är det meriterande.  
Personliga egenskaper:
Du är en analytisk och drivande person som får saker och ting att hända. Vidare är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och har en hög grad av självständighet och integritet. Du är en duktig problemlösare och har vana och förmåga att ta egna beslut samt driva projekt. Du trivs i en organisation med ett högt tempo som har många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar.
Vi erbjuder:
På BorgWarner har du nära till produkten och produktionen. Vi erbjuder dig en mångfacetterad roll i en miljö som präglas av en stark teknikutveckling. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt, i samarbete med mycket kompetenta medarbetare, leverantörer och kunder, som är kända biltillverkare som t.ex. Volkswagen, BMW, Volvo och Land Rover.

Kvalitetsteamet är ett sammansvetsat gäng där miljön präglas av en familjär och god stämning med såväl humor som högt engagemang. Ni delar kunskap sinsemellan och ser det som naturligt att använda varandra som bollplank i olika frågeställningar. Du kommer snabbt bli en del av gänget samtidigt som du i din roll också har nära kontakt med övrig verksamhet och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder.

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…