Hem / Lediga tjänster / Sveriges största fiskgrossist söker nya medarbetare!

Sveriges största fiskgrossist söker nya medarbetare!

Om jobbet

Nu söker vi en kollega till vår kund som är en Sveriges största fiskgrossister, vi söker dig som arbetat inom fiskproduktion och har kunskap av att filea fisk.

Om Kunden

Vår kund är verksamma inom livsmedelsbranschen och producerar fisk & skaldjur. Det är ett stort företag som har funnits sen 1988 deras värdeord är kunskap, kvalitet och service. Produktionsanläggningen är belägen i Farsta och är i gång hela året runt.

Om tjänsten

Det är ett tungt och fysiskt jobbigt för kroppen så det gäller att vara tålig och ha uthållighet.

Du kommer att arbeta på en enhet tillsammans med ditt team och arbetstiderna är: 05.00-14.00. Så det krävs att du är morgonpigg och inte har problem att ta dig till arbetsplatsen vid den tiden.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i fiskindustrin och är en fena på att filea fisk. Det krävs att du är väldigt noggrann, plikttrogen och positiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
17 timmar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
18 timmar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
20 timmar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…