Hem / Lediga tjänster / Takläggare sökes till kommande uppdrag!

Takläggare sökes till kommande uppdrag!

Vår härliga kund söker nu passionerade och kunniga takläggare som vill vara en del av deras dynamiska team och påbörja ett spännande uppdrag snarast. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där samarbete, noggrannhet och yrkesmässig utveckling står i fokus.

Som takläggare hos oss kommer du att vara involverad i varje steg av processen, från att ta bort befintligt tak till att installera nya material.
Vi värdesätter din erfarenhet och kunskap inom takmaterial, byggteknik och säkerhetsföreskrifter.
Hos oss är du inte bara en anställd, du är en värdefull del av vårt team.

Vi är stolta över vår organisation där högt i tak inte bara beskriver våra arbetsuppgifter, utan också vår företagskultur. Vi sätter stor vikt vid att skapa en arbetsplats där våra medarbetare trivs och känner sig värderade. Här är arbetsmoralen hög och vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet.

För att bli en del av vårt framgångsrika team bör du:
– Ha flera års erfarenhet inom yrket
– B-körkort 
– Behärska svenska språket 

Om du söker en arbetsplats där din kompetens uppskattas och där du kan växa som yrkesperson, väntar vi spänt på din ansökan.

Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…