Hem / Lediga tjänster / Teknisk Projektledare

Teknisk Projektledare

Vill du arbeta i ett högpresterande team som håller på att etablera ett nytt världsledande materialhanteringskoncept på marknaden? Intresserar det dig att utveckla applikationens kärnvärden “Robot, Vision och Tool” tillsammans med externa partners och interna resurser? Cognibotics i Lund söker i så fall dig som vill sätta en helt ny och unik robot med bra räckvidd och hög prestanda på marknaden! Vi kan lova  en spännande tillväxtresa som involverar många kunder och teknikområden i dess absoluta framkant.

Som Teknisk Projektledare kommer du

prioriterat att arbeta med applikation för materialhantering inom Warehouse Automation, närmare bestämt Pick&Place av enskilda artiklar för t.ex. e-handel och micro-fulfilment. Du kommer att leda arbetet för sammanställning av de tekniska förutsättningarna och dess kostnadsbild vid kundförfrågningar och tekniskt projektleda leveransen av Cognibotics materialhanteringsrobot. Med teamet kommer du säkerställa att robotinstallationerna hela tiden utvecklas till maximal kundnytta och blir bättre vid varje leverans, samt att mer och mer av de valda lösningarna återanvänds från en gång till nästa.

Dina kvalifikationer och personlighet

Vi tror du har ett genuint tekniskt intresse som du har kompletterat med en teknisk utbildning. Denna kombination hjälper dig att hitta pragmatiska, praktiska och enkla lösningar och gör att du kan prata med både kunder och kvalificerade teoretiker och praktiker inom företaget. Du har även:

  • Arbetat som teknisk projektledare inom logistik och robotautomation under flera år
  • Relevant teknisk kunskap och affärsmannaskap som skapar förtroende hos kund och team
  • Mjuk- och hårdvarukundskap inom något av områdena Robot, Vision, Tool

Meriterande är:

  • Stort nätverk inom automationsbranschen i Norden och Europa
  • Erfarenhet från stora systemleverantörer inom logistikbranschen t.ex Autostore, Swisslog, Knapp, Vanderlande el dyl.

För att lyckas i det mindre, snabbt växande bolaget är några av dina styrkor även:

  • Prestigelös lagspelare som är pragmatisk och lösningsorienterad med en stark inre drivkraft att nå satta mål
  • Kommunikativ, social och engagerad
  • Flexibel för att möta förändrade förutsättningar
  • Praktiskt lagd och inte främmande för att skruva
  • Gillar dokumentation, för en effektivare framtid

Om Cognibotics

Cognibotics har spenderat år av forskning om robotnoggrannhet, kalibrering och rörelsekontroll och tar nu detta till praktisk användning. Med en produktportfölj av nya robotdesigns med rekordstor räckvidd, hastighet, precision och styvhet, hjälper vi våra kunder att förbättra produktiviteten, kvaliteten och kostnadseffektiviteten genom att tillhandahålla toppresterande robotlösningar. Du kommer in i ett ungt, kreativt och högutbildat team på 35 personer som samarbetar mot en gemensam vision: "Ett hållbart och välmående samhälle där företag och arbetare drar nytta av robotar och Cognibotics teknologier, till att höja arbetslivskvalitet och värdighet". Vårt kontor med tillhörande labb ligger i Lund.

Vi ser fram emot din ansökan!
Observera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…