Hem / Lediga tjänster / Tidplanerare

Tidplanerare

Om Rollen hos vår beställare:

Vi söker dig som vill jobba som konsult hos Prowork i rollen som tidplanerare hos vår kund. Period: 8/11-23 till 31/3-24.

Som tidplanerare arbetar du i tätt samarbete med projektledare som driver projekt på de olika kraftvärmeverken i Stockholmsområdet. I din roll bidrar du till att projektet levererar enligt utsatt tidplan och budget och du driver projektets planeringsarbete och metodik. Du kommer att komma i kontakt med många olika delar av organisationen och får ett brett kontaktnät.

 I din roll som tidplanerare arbetar du med att:
 – Säkerställa att projekt följer beställarens processer för projektgenomförande och projektstyrning.
– Kontinuerligt uppdatera tidplanen under projektets gång och genomföra analyser för att identifiera projektrisker och möjligheter.
– Stödja projektet med budgetering, kostnadsuppföljning samt prognostisering. Proaktivt föreslå åtgärder för att projektet ska kunna nå sina tid- och kostnadsmål.
 
Du kommer att arbeta på ett företag som nu tar sats för att öka den redan höga andelen förnybar och återvunnen energi och strävar efter att vara föregångare i branschen vad gäller hållbarhetsfrågor i ett brett perspektiv. Beställaren har flera stora utmanande investeringsprojekt framför sig som kommer att ställa särskilda krav på sin verksamhet med avseende på projektcontrolling, tidsplanering, utbildning av projektledare i deras projektmodell samt vidareutveckling av processer för investeringar, projekt och inköp.
De strävar efter att vara föregångare i branschen att driva och leda projekt i en miljö där individen och teamet växer och utvecklas tillsammans.

– Du har troligen en ingenjörs- eller ekonomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.
– Du är en skicklig tidplanerare med erfarenhet av projektplanering och projektcontrolling samt har goda kunskaper i projektmetodik, gärna PMI.
– Du har en god presentations- och kommunikationsförmåga.

Meriterande kompetens och erfarenhet 
– Erfarenhet av infrastruktur och processindustrin.

Önskemål om personliga egenskaper
– Du är en lagspelare som samarbetar väl med projektledare och projektmedlemmar.
– Du kan utmana och ställa rätt frågor till projektledare för att belysa utmaningar och risker i tidplaner och projektbudget, samt föra konstruktiva diskussioner med externa partners/leverantörer vid avstämning och uppföljning av kostnader.
– I större projekt har du förmågan att kunna leda och coacha andra controllers och planerare, och även kunna koordinera och coacha projektadministratörer för stöd med projektadministration. 

Välkommen med din ansökan redan idag!
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
5 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
7 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
8 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…