Underhållsingenjör – Utveckla strategi framåt!

Vill du vara med på vår kunds förändringsresa? Då är du rätt! Vi söker en underhållsingenjör till vår kund i Järna. En fabrik på 200 personer uppdelat på 3 produktionsenheter. Rollen innebär att tillsammans med en kollega / underhållsingenjör sätta en strategisk plan framåt samt utveckling av maskinpark. Anläggningen hos kunden behöver utvecklas och förbättras, det bör sättas en strategi för hur detta löses på bästa sätt, renovera, bygga nytt, både och eller optimera flöden? 

Som person är du positiv och framåt, du gillar förändringar och ser det som en väg i rätt riktning för företagets resa framåt. Du gillar att utvecklas och har inga problem med att kavla upp ärmarna när det behövs. Kunden förespråkar positivitet – det sprider glädje och det blir roligare att arbeta i en föränderlig miljö tillsammans då.  

Svenska i tal och skrift är ett krav samt erfarenhet som underhållsingenjör, meriterande om du har erfarenhet från process och förpackningsindustrin.

Vill du veta mer? Ring Robert Gidlöf på 076 882 25 87 eller skicka ditt CV till Robert@prowork.se

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område: Järna 153 35
  • Titel: Automationsingenjör
  • Sista ansökningsdag: 2020-08-12
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Robert Gidlöf
Regionchef
robert@prowork.se
+4676-8822587
Stäng meny