Underhållstekniker, mekanisk. Till Foodmark.

Som person har du ett engagemang och ett starkt driv. Du är noggrann och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att anpassa dig efter förändringar och har givetvis ett fokus på säkerhet.

Foodmark är ett entreprenörsdrivet företag inom livsmedelsbranschen med starka varumärken som Rydbergs och Fjällbrynt. Vår kund erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expanderande företag med högt tempo och korta beslutsvägar. Foodmark sitter i fräscha lokaler i Albyberg, Haninge.

Foodmark producerar ca 20 000 ton livsmedel årligen, är 220 anställda och omsatta över 800 miljoner kr föregående år.

Vi söker nu dig som tillsammans med övriga underhållstekniker kommer arbeta i Foodmarks fabrik och deras maskinpark. Du är en händig teknisk person som är ordningsam, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt.

Arbetsuppgifter:

• Underhåll av maskiner i produktion

• Förebyggande och avhjälpande underhåll för att säkra upp eventuella fel som kan uppstå.

• Akuta åtgärder och reparationer

• Stötta maskinoperatörer med tekniska frågor gällande den dagliga driften

Förutom att arbeta med driften i produktionen ingår även drift av fastighet och reningsverk. I tjänsten ingår beredskap var 6e vecka och du jobbar 2 skift.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande: erfarenhet av automation, heta arbeten, truckkort och mobil arbetsplattform.

Skicka din ansökan med CV och Personligt brev till Cecilia@prowork.se. Du kan även ringa till 0709838465 om du har frågor kring tjänsten. Du blir direkt anställd av Foodmark.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område: Österhaninge 13769 FABRIK ALBYBERG
  • Titel: Underhållstekniker
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-07
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny