Hem / Lediga tjänster / Underhållstekniker till Oresund DryDocks

Underhållstekniker till Oresund DryDocks

Underhållstekniker med Elektrisk eller Mekanisk inriktning

Oresund DryDocks är Sveriges största varv, specialiserat på reparation och ombyggnad av fartyg och en av de ledande aktörerna i norra Europa. Verksamheten bedrivs på varvet i Landskrona. Det är en entreprenörsdriven verksamhet med fokus på hög lösningsförmåga och servicenivå gällande tekniskt komplexa utmaningar. De befinner sig nu i ett viktigt skifte med god utvecklingspotential där samtliga koncernbolag förbereds för breddning och expansion. 

file

Underhållsavdelningen på Oresund DryDocks ansvarar för allt underhåll av fast utrustning på varvet såsom olika typer av kranar, liftar, fordon, pumpar och ventiler, verkstadsmaskiner och elektriska svetsmaskiner. Kort sagt, all teknisk utrustning som krävs för att driva ett varv. Detta inkluderar även serviceanslutningar till fartygen som landanslutningar av elektricitet och olika media.

Som underhållstekniker

Våra underhållstekniker arbetar med förebyggande underhåll, förbättringsåtgärder, felsökning, reparationer på anläggningen och dess kringutrustning. Krav för rollerna är en gymnasial utbildning, en god allmän grundkompetens inom mekanik och/eller el, några års erfarenhet av liknande arbete samt att du kan läsa ritningar.

Arbetet är varierande och kräver ibland snabb omställning, där arbete på kvällar och helger kan förekomma, och att du är flexibel i ditt sätt. Du behöver också ha körkort för personbil. Vi samarbetar med många utländska underleverantörer vilket gör det viktigt att kunna kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Din inställning

Men din inställning till jobbet är det absolut viktigaste. Varje fartyg som besöker varvet hanteras som ett projekt som leds av en projektledare. Tempot är högt och tidsramen kort, cirka 7 till 10 dagar per fartyg. Under dessa dagar måste många ad hoc-aktiviteter hanteras av våra medarbetare så vi behöver alla vara problemlösare. Du ska vara handlingskraftig, kunna arbeta självständigt och samtidigt ha en god samarbetsförmåga.

file

Core Values

Vi är på en spännande resa mot framtiden i en bransch som står inför stora utmaningar. Våra värderingar  Ansvar – Respekt – Förtroende – Samarbete – Förbättringar  är viktiga för oss och säkerställer att vi är redo att möta dessa utmaningar. De beskriver hur vi vill arbeta tillsammans med våra kunder, partners, medarbetare och resten av världen. Värderingarna är något vi lutar oss mot när vi fattar beslut och de speglar det beteende vi visar i vårt dagliga arbete.

Ansökan

Vill du bli en del av Oresund DryDocks spännande resa framåt? Tveka då inte med att skicka in din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Jerry Stenberg jerry.stenberg@prowork.se eller Elise Ahlbertz elise.ahlbertz@prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…