Vi söker billackerare till Göteborg:

Prowork är ett auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Vi söker en billackerare som vill vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som ligger i framkant med teknik inom branschen.

Om tjänsten:
Du kommer att samarbeta med ett team av duktiga medarbetare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare hos vår kund samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.
Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi har höga kvalitetskrav. Vi söker dig som kan utföra samtliga steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och lackering.

För denna tjänst krävs att du:
  • Är utbildad billackerare
  • Är kvalitetsmedveten och effektiv
  • Har B-körkort
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas via hemsidan eller till emma.sillren@prowork.se.
 
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Billackerare/Fordonslackerare
  • Sista ansökningsdag: 2020-08-11
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Emma Sillrén
Bemanningsansvarig
Stäng meny