Hem / Lediga tjänster / Vi söker Elektriker

Vi söker Elektriker

Vi söker just nu duktiga elektriker till Haglunds Bygg i Malmö. Kunden är en komplett byggpartner och en förlängd arm till byggavdelningen för ny-, till- och ombyggnationer. De bygger således allt från butiker och restauranger till kontor, där både nybyggnation och ombyggnation ingår.

I rollen som installationselektriker har du ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på de olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden samt kundens önskemål varierar i stort. 
De olika projekten kommer framförallt vara i och runt Malmö, men man ska vara beredd på att det kan förekomma en del projekt på annan ort. Information kring detta ges alltid i god tid för bästa framförhållning. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket, har du även arbetat med styr- och reglerteknik är det är starkt meriterande. Som person är du flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare och brinner för noggrannhet. 

Krav

– Godkänd utbildning och minst några års erfarenhet
– B-körkort
– Bra svenska i tal och skrift

Vi erbjuder 
Vi erbjuder förutom ett variationsrikt arbete även marknadsmässig lön, trevliga kollegor och kollektivavtal. Ett företag som växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas, ta nästa steg och bli arbetsledare eller ledande montör. 
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar dagliga prover på betong/cement. Cement…
2 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare sökes!

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Provtagare för cement/betong sökes omgående!  Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar…