Vi söker elektronikmontörer!

Prowork är ett auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Vi söker elektronikmontörer!

Om tjänsten:
Du kommer bli en del av en organisation som utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Genom närhet till sina kunder skapar de en trygg, säker och smidig vardag.

Kvalifikationer:
För att passa som elektronikmontör har du ett intresse för utveckling samt en bra förståelse för industri och dess processer.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som elektronikmontör och vet vad jobbet innebär.
Som person är du noggrann och händig. Du är lösningsorienterad, trevlig, social och driven i ditt arbete. Vi ser gärna att du hanterar lödning och certifikat inom detta är meriterande.

Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så ansök via hemsidan eller skicka din ansökan redan idag till emma.sillren@prowork.se.
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Elektronikmontör
  • Sista ansökningsdag: 2020-07-10
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Emma Sillrén
Bemmaningsansvarig
emma.sillren@prowork.se
Stäng meny