Vi söker en trädgårdsanläggare!

Prowork är ett auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.
Vi söker dig som gillar att jobba nära naturen och har erfarenhet av trädgårdsanläggning, stensättning, murning eller liknande.

Om tjänsten:
Du kommer att arbeta utomhus med varierande uppgifter inom trädgårdsanläggning. Jobbet kommer utföras både självständigt och i grupp och arbetsuppgifterna kan variera mellan allt från stensättning till att klippa gräs eller sätta upp cykelpollare. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom en liknande roll och har B-körkort. Som person tror vi att du är arbetsvillig, ansvarstagande och flexibel.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är intresserad av trädgård och trädgårdsanläggning samt gillar ett stundtals högt tempo. Du är en naturlig organisatör som arbetar strukturerat och systematiskt för att lösa hastigt uppkomna problem. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, antingen via hemsidan eller till: emma.sillren@prowork.se.
 
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Trädgårdsanläggare
  • Sista ansökningsdag: 2020-07-10
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Emma Sillrén
Bemanningsansvarig
emma.sillren@prowork.se
Stäng meny