4C6A1444
Hem / Nyheter / Grattis Prowork 10 år!!

Grattis Prowork 10 år!!

Prowork firar 10 år!

I mars 2013 startades Prowork i Stockholm med ambitionen att hjälpa bygg & anläggning, fastighet och industrisektorn med kompetensförsörjning. Visionen var klar redan då: vi skulle vara nummer 1 på det vi gör.  Från starten fokuserade vi mycket på yrkesarbetare, men redan tidigt fokuserade vi även på tjänstemannasidan.

Vårt erbjudande handlar både om rekryterings och bemanningstjänster – eller i vissa fall en kombination av dessa. Vi har även byggt ut vår bemanningsverksamhet att omfatta hela arbetslag som stöttar våra kunders projekt.

2019 etablerade vi kontor i Göteborg. Vi har därefter klarat av en pandemi och 2022 öppnade vi även ett kontor i Malmö. Vi har över hela linjen stärkt vår leveransförmåga genom att bygga en stark organisation med mycket erfarenhet från de branscher vi vänder oss till. 2022 var även året då vi växlade upp ännu ett steg genom att dels flytta in i vårt nya huvudkontor i Solna, samt förstärkt organisationen ytterligare.

Nu när vi fyller 10 år kan vi konstatera följande:

Vi har under de två senaste åren fördubblat vår omsättning. När vi går in i 2023 har vi över 115 projekt där vi hjälper våra kunder med bemanning. Vi har sedan starten gjort över 360 rekryteringar till våra beställare. Vi betalar ut ca 350 löner och vi har en organisation som går från klarhet till klarhet vad gäller att utveckla våra processer samt inte minst ett digitaliseringsarbete som omfattar hela bolaget.

När vi nu vänder blicken framåt så är det, trots en skakig omvärld, med tillförsikt. Stundom ser vi en sviktande orderingång vilket är problematiskt, men på sikt ser vi att vi fortsätter att stärka vårt erbjudande till våra beställare för att kunna fortsätta ytterligare 10 år.

 

P10 ar

Dela inlägg: