4C6A1444
Hem / Nyheter / Vad vi gör på Prowork?

Vad vi gör på Prowork?

Förutom att vi varje dag jobbar tillsammans för att ta hand om vår personal som är ute på uppdrag kommer här ett exempel på en arbetsdag där vi är med och påverkar situationen för människor som skall ut i arbete.

Nyligen blev vi på Prowork inbjudna att besöka ett yrkesgymnasium för elever inom industriteknik. Tillsammans med ett antal industriföretag fick vi berätta om vad vi gör och vilka möjligheter som finns inom vårt bolag. Eleverna satt lite nervöst och lyssnade på storbolagens presentationer som visade på möjligheter och karriärklättring. Som jag skrev om för ett par dagar sedan här känner jag igen känslan hos eleverna som nu skulle välja yrkeskarriär. Vad vill jag? Vad kan jag? Vad tjänar man?

Vad har vi att erbjuda som skiljer sig ifrån vad de stora verkstadsbolagen erbjuder kan man undra.    Jo, vi kan erbjuda eleverna en valmöjlighet, en chans att prova på. Vi kan dessutom hjälpa dem i sina val.

På Prowork kan vi också presentera ett urval av företag med olika möjligheter. Vill du prova att arbeta på ett stort bolag där du kan söka dig vidare internt? Eller kanske en mindre verkstad där du får göra ol ika saker och vara mer lösningsorienterad? Flera av eleverna vi pratade med ville endast arbeta ett tag, för att sedan fortsätta studierna. Det passar vår modell utmärkt. Det är väldigt sällan vi, eller någon annan säger nej till någon som har ambitionen att läsa vidare senare.

Vi kan även framhålla och visa att vi växer. Vi anställer fler personer på kontoret för att stötta våra kunder och konsulter ännu bättre. Att vi dessutom tar uppdrag på nya orter och inom helt nya områden gör oss till en attraktiv arbetsgivare, oavsett vilka vi jämförs med.

Bild2       Bild1

Dela inlägg: