Hem / För arbetsgivare

För arbetsgivare

Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
4C6A2783

Fastighet

Vi på Prowork brinner för att stötta och förse fastighetsbranschen med rätt kompetens på rätt plats. Vår utgångspunkt är enkel: Vi vill hjälpa er att hitta rätt medarbetare – och det är era behov som styr på vilket sätt vi ska göra det.

4C6A1649

Varför välja Prowork?

Inhyrning av kvalificerade yrkesarbetare: Behöver ert projekt snickare, armerare eller anläggningspersonal? Vi hjälper er med de resurser ni behöver när ni behöver dem. Ni kan hyra in en enskild yrkesarbetare eller ett helt arbetslag. Ni kan skala upp.

4C6A1614

Bygg & Anläggning​

Inhyrning av kvalificerade yrkesarbetare: Behöver ert projekt snickare, armerare eller anläggningspersonal? Vi hjälper er med de resurser ni behöver när ni behöver dem. Ni kan hyra in en enskild yrkesarbetare eller ett helt arbetslag. Ni kan skala upp – och skala ner. Samarbetar ni med Prowork får ni maximal flexibilitet och kostnadseffektivitet.
4C6A1484

Industri & Produktion​

Prowork är ett auktoriserat bemannings- & rekryteringsföretag som har kollektivavtal och försäkringar – vilket är en bra grund för både er och våra anställda. Exempel på tjänster där vi hjälpt våra kunder är produktionsplanerare, kvalitetstekniker, CNC-operatörer, montörer inom finmekanik och mekaniska verkstäder, ordermottagare m fl.
WSP

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond
61f77aaf5e7cb9ab0021f122 arema heavy rental

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental
YIT

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?

Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.

Att processen blir mer personlig ökar effektiviteten.