Bemanning

Varje organisation måste hela tiden möta olika typer av utmaningar. Och att ha rätt personal på rätt plats är direkt avgörande för hur väl dessa utmaningar kan tacklas. Vi hjälper er att bemanna både kollektivarbetare och tjänstemän!

Fördelarna att arbeta med bemanning är flera:

  1. Ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Det ni behöver göra är att berätta för oss vad du behöver. Sen gör vi resten – dvs annonsering, återkoppling, svara på frågor, intervjuerna, testerna, referenstagningarna för att nämna några punkter.
  2. Enkelhet och flexibilitet: Förutom den uppenbara enkelheten, så blir en bemanningslösning också väldigt flexibel. Är det en arbetstopp som behöver lösas, eller ett vikariat pga föräldraledighet. Oavsett orsaken, så är det enkelt för er att växla upp och sedan växla ner.
  3. Bemanning är kostnadseffektivt. Ni som kund hos Prowork betalar bara för den tid vår personal de facto arbetar hos er.
  4. Kompetens och kvalitet: Vi på Prowork gör inget annat än att leta efter den kompetens ni som vår kund efterfrågar. Det du gör mycket av – blir du bra på. Dessutom arbetar vi inom vår nisch – vilket gör att vi blir experter på att hitta det ni efterfrågar.
  5. Vår ambition är att upplevas som nummer 1 på det vi gör. Både av våra beställare och medarbetare. Vi vässar hela tiden våra processer och genom erfarenhetsutbyte så lär vi oss mer för varje dag som går.
  6. Ett av våra ledord är kontinuitet. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att du har samma kontaktperson över tid – vilket ytterligare stärker möjligheterna till ett samarbete som är gynnsamt.
  7. Att få in nya kollegor via bemanning – som lär känna er organisation och de utmaningar ni står inför – kan också vara ett utmärkt sätt att rekrytera på. Från början kanske behovet var av kortare karaktär. Men inte helt sällan, så ändras förhållandena så att det finns behov av en mer permanent lösning. Det ena utesluter inte det andra.

 

Vi är ett bemanningsföretag som gör det lilla extra för att ni, så enkelt och smidigt som möjligt, ska kunna rusta er inför verksamhetens utmaningar. Vår främsta specialitet ligger i bemanning inom lager, teknik-, industri– och bygg-sektorn på kollektiv- och tjänstemannasidan. Kontakta oss gärna här på hemsidan om ni behöver hjälp med specialiserad bemanning av kandidater med den kompetens som ni efterfrågar.

 

Sist men inte minst: Prowork är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen, Byggföretagen samt Installationsföretagen.

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar dagliga prover på betong/cement. Cement…
2 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare sökes!

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Provtagare för cement/betong sökes omgående!  Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?​