Hem / För kandidater

Söker du jobb?

Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt arbetsgivare för dig. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen och du vet vem du ska ringa när du behöver oss.

Konsult hos Prowork: Hos oss på Prowork kan du jobba som konsult – du blir då anställd av oss men utför ditt arbete hos någon av våra kundföretag. Du har din konsultchef på Prowork som stöttar, guidar och vägleder dig i ditt yrkesliv, på den nivån du vill och behöver. Som konsult kan du vara en längre tid hos samma kundföretag men du kan också variera din vardag för att testa nya yrken – för att hitta rätt just för dig.

Studerar du och vill jobba extra vid sidan om?

Vi erbjuder extrajobb som konsult vid behov hos våra kunder. Vi matchar din tid med kundens behov.

Rekrytering via Prowork: Om du inte jobbar som konsult kan du bli direkt anställd hos någon av våra kunder. Vi hjälper till med hela eller delar av rekryteringsprocessen och utgår alltid från kundens önskemål och kvalifikationer för jobbet och matchar det med dina erfarenheter, ambitioner och önskemål. Prowork genomför många rekryteringar per år och vår målsättning är att du som kandidat alltid ska känna att du hitta rätt hos din nya arbetsgivare.

4C6A2783

Lediga tjänster

Finns ditt drömjobb bland Proworks lediga tjänster?
kunskapsbank scaled 1

Kunskapsbank

Välkommen till vår kunskapsbank, här delar vi med oss om tips och råd som förhoppningsvis kan ge resultat för dig som söker jobb eller söker personal.
WSP

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond
61f77aaf5e7cb9ab0021f122 arema heavy rental

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental
YIT

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?

Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.

Att processen blir mer personlig ökar effektiviteten.