Rekrytering

Rätt medarbetare är nyckeln till att nå framåt på marknaden, men rekrytering av kvalificerad arbetskraft kan vara en långdragen, tidskrävande och svår process om man inte arbetar frekvent med denna typ av rekrytering. Vi finns för att hjälpa våra kunder hitta den expertis och yrkeserfarenhet de önskar hos sina framtida anställda, för att som företag kunna utvecklas inom verksamhetsområdet.

Om du är i behov och planerar att rekrytera till din verksamhet kan vi på Prowork vara till hjälp med vår expertis av rekrytering inom våra nischer och från olika specialistområden. Tillsammans med er kommer vi fram till en profil av vad ni förväntar er av en framtida anställd. Detta innebär kunskap, yrkeserfarenhet, systemanvändning, löneanspråk och tidsfönster m.m. Med denna information kan vi samla ihop passande kandidater och utifrån profilen se vilka som är bäst lämpade för arbetet i kombination med de krav ni har för er slutkandidat.

Hur ser vår rekryteringsprocess ut?

Alla rekryteringskonsulter på Prowork har mångårig erfarenhet av att rekrytera chefer, specialister och kvalificerad personal från just er bransch. Att vi är nischade inom våra branscher ökar inte bara förståelsen för era behov, det gagnar även kandidatupplevelsen som får prata med en rekryteringskonsult som kan deras bransch.

Våra rekryteringskonsulter ansvarar och driver hela processen från start till uppföljning, vilket innebär att ni alltid har en kontaktperson som är insatt i hela processen.

 

I korthet ser Proworks rekryteringsprocess ut så här:

Kravprofil – Annonsering / Search – Urval – Intervju

Presentation av kandidat – Intervju hos kund – Tester & Referenstagning – Anställning av kandidat

Återkoppling kandidater – Uppföljning av kund och vald kandidat

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?​