Hem / Om oss

Om oss

Prowork startades 2013 med en klar vision: Vi ska hjälpa våra kunder att nå sina mål genom att ha rätt personer på plats i rätt tid. Och vi vill vara bäst i klassen på det vi gör. Vi vill verkligen tillföra något till våra kunder!

Vad där nyckeln till att lyckas med rekrytering och bemanningslösningar till våra kunder?

Ingen kan vara bäst på allt när du arbetar med bemanning och rekrytering. Därför väljer vi att arbeta nischat mot:

Ett av våra viktigaste ledord är engagemang. Genom att arbeta nischat och engagerat – skapar vi kvalitet – för både vår kund och våra anställda. Alla branscher ställer specifika krav. Att rekrytera till rentalsektorn är inte detsamma som att bemanna en industri.

Att vara ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och försäkringar på plats är en självklarhet för oss. Hur ska vi annars kunna attrahera den bästa personalen?

Vi på Prowork är stolta över vår arbetsprocess när det gäller att ta fram rätt kandidater till våra kunders arbetsplatser. Den har tagits fram genom åren och vi tränar varje dag! Den bygger dels på god kännedom om våra kunders branscher och behov – dels på ett proaktivt arbetssätt. Genom att kombinera proaktivitet och en väl utvecklad scanning av kompetenser kan vi både snabbt och precist underlätta för våra kunder i deras vardag – genom att se till att rätt resurs dyker upp i rätt tid. Detta gäller oavsett om du som beställare arbetar inom fastighet, industrin, bygg eller rental!

Vid beställning av personal från Prowork tas en specifik kravprofil för just era behov.
Dessa specifika önskemål läggs till de grundkompetenser vi redan arbetat upp – för att se om vi redan har färdiga kandidater att presentera.

Så – varför välja Prowork om du vill ha hjälp med rekrytering och bemanning? Nedan finner du fem punkter vi tror är avgörande.

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Våra medarbetare

Vårt team

WSP

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond
61f77aaf5e7cb9ab0021f122 arema heavy rental

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental
YIT

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?