Hem / Lediga tjänster / Senior mekaniker

Senior mekaniker

Senior mekaniker

Vi söker nu en senior mekaniker till EMS i Sollentuna.
Är du en erfaren mekaniker som söker nya utvecklingsmöjligheter och en svisch i lönekuvertet så är detta chansen för dig! 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med service, underhåll och felsökningar samt reparation av entreprenadmaskiner inom mekanik, hydraulik och elektronik. I arbetet kommer du även att stötta och hjälpa mekanikerna på fält med din kompetens. Att dokumentera, skriva arbets- och servicerapporter ingår också i arbetsrollen. 

Yrkesmässiga kriterier
Seniormekaniker med mångårig erfarenhet inom entreprenadmaskiner. 

Flytande Svenska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har en stor dos ansvarskänsla, som är positiv, förtroendeingivande och prestigelös. Du har ett effektivt arbetssätt, bra känsla för service samt ett lösningsorienterat sinne. Du tycker om kundkontakt och känner dig trygg i din roll tack vare din erfarenhet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. EMS erbjuder en bra fast månadslön och övriga villkor enligt kollektivavtal.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund, skicka din ansökan till sanna.vestin@prowork.se eller ring 073-506 68 39 om du har några frågor. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…